Gymvereniging O.S.S Medemblik neemt nieuwe spanbrug ingebruik

Gymvereniging O.S.S Medemblik neemt nieuwe spanbrug ingebruik

Gymvereniging O.S.S Medemblik neemt nieuwe spanbrug ingebruik

Medemblik – Gymvereniging O.S.S. Medemblik heeft een nieuwe spanbrug in gebruik genomen. De huidige spanbrug voldeed niet meer aan de nieuwste eisen. Met de nieuwe spanbrug kunnen de kinderen grotere zwaaien maken en hebben ze meer ruimte bij het uitvoeren van hun oefening. Op woensdag 15 januari is de spanbrug met een feestelijk tintje ingewijd.

De leden van O.S.S. hebben het afgelopen jaar hard gespaard voor een nieuwe spanbrug. Zo deden ze mee aan de Rabo fietstocht. Ook organiseerden ze zelf activiteiten, zoals sponsorgym en in april 2013 de ‘Gymbo’verenigingsshow. Tijdens de Gymbo lieten alle turngroepen hun kunnen zien. Daarnaast was er een loterij met prijzen, beschikbaar gesteld door Medemblikker bedrijven en middenstanders.  

Sponsors                                                                                                                                 

Fantastisch dat onze leden zich zo hebben ingezet om deze nieuwe spanbrug te kunnen kopen. Het is een prachtig toestel waarop ook een Nederlandse topturnster als Céline van Gerner mooie successen heeft geboekt. Ik wil dan ook namens de vereniging alle leden, Medemblikker bedrijven en middenstanders bedanken die de aanschaf van de nieuwe spanbrug mogelijk hebben gemaakt,’ zegt trainster Corine Dijkhuis.

Gymvereniging                                                                                                                                 

Gymvereniging O.S.S. Medemblik is een kleinschalige vereniging, waar plezier en lekker bewegen voorop staan. Naast de standaard turntrainingen, is er een demoturnteam, worden er Total Body Work Out (TBWO) lessen gegeven en zijn er veel activiteiten voor de leden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een gratis proefles bij te wonen. Meer info via info@gym-medemblik.nl of www.gym-medemblik.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.