Weerbericht Medemblik 13 januari – De winter is voorlopig weer naar Finland

wv

Weerbericht Medemblik 13 januari – De winter is voorlopig weer naar Finland

Medemblik – Alle weerprofeten ten spijt, Koning Winter heeft nog geen zin om Nederland te gaan bezoeken. Na de stralende zonnige dag van gisteren vandaag een wisselvallige dag met veel bewolking en van tijd tot tijd regen.

Tegen het einde van de ochtend komen er meer en meer opklaringen onze regio binnendrijven en gaan zon en wolken elkaar afwisselen. De temperatuur loopt op naar zo’n 8 graden overdag en vannacht daalt de temperatuur naar 4 graden. De wind is matig tot vrij krachtig 3 á 4Bft.

Dinsdag is het wisselend bewolkt en valt er soms wat motregen. Ook morgen loopt de temperatuur weer op naar boven normaal met 7 á 8 graden. Woensdag en donderdag laat de zon zich maar weinig zien en valt er van tijd tot tijd wat regen. Koud wordt het niet met 9 á 10 graden.

Na donderdag blijft het sterk wisselvallig met zo nu en dan een bui en temperaturen oplopend tot rond de 8 graden overdag en in de nacht dalend naar 3 á 4 graden. De echte winterse kou is nog ver te zoeken. Of het er deze maand nog van komt is maar de vraag, de laatste berekeningn gaan er niet vanuit.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.