Weerbericht Medemblik 11 januari – tijdelijk wat kouder

wv

Weerbericht Medemblik 11 januari – tijdelijk wat kouder

Medemblik – Zoals wij hierboven al melden, kortstondig even een iets kouder weerbeeld voor onze regio. Wij starten de dag met veel bewolking en soms wat lichte motregen maar in de middag komen er opklaringen en gaat de zon volop schijnen. De temperatuur halt nog de 8 graden bij een vrij krachtige wind uit het westen.

Vanavond zwakt de wind af naar 2Bft en klaart het nog meer op, vannacht daalt de temperatuur tot net onder het vriespunt -1°c, en dat is dan ook direct de laatste nachtvorst voor de eerst komende 5 dagen.

Morgen wordt een dag met volop zon, een temperatuur van maximaal 6 graden maar door de matige wind uit het zuidoosten is het prima buiten uit te houden. Neerslag gaat er zeker niet vallen dus een mooie dag voor een bos- of strandwandeling. In de nacht van zondag op maandag neemt de bewolking weer iets toe en aan het einde van de nacht stijgt de neerslagkans weer iets.

Maandag is het vrijwel de gehele dag bewolkt en valt er soms wat regen bij een temperatuur van rond de 8 graden. De dagen hierna blijft wisselvallig met nog steeds temperaturen iets boven normaal zowel overdag als in de nacht.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.