17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 21:43
Medemblik Actueel.

Alzheimer café Wervershoof

Alzheimer café Wervershoof

Wervershoof – Onder het motto ‘Alzheimer Café komt naar je toe’ verzorgt het Alzheimer Café Medemblik op 13 januari een bijzondere avond in Wervershoof. Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden.

Steeds meer mensen van 50 jaar en ouder worden jong geconfronteerd met de ziekte dementie. Dat heeft gevolgen voor de werksituatie, kinderen en partner. Over dit belangrijke thema gaan Jos Lankreijer, werkzaam als psycholoog bij Geriant en Lotte Cortie met haar persoonlijke ervaringen in gesprek met de aanwezigen. Gespreksleider is Els Schagen, voorheen werkzaam in de dementiezorg in West-Friesland.

Iedereen is van harte welkom van 19.30 tot 21.30 uur in Wooncomplex De Wilgenhof; Restaurant De Oude Dame, Wilskracht 26 in Wervershoof. De ontvangst is vanaf 19.00 uur met een kopje koffie. De toegang is gratis.

Meer informatie via Margje van der Wal, tel. 0228-310700 (tijdens kantooruren).  De volgende bijeenkomst 10 februari 2014 zal weer plaatsvinden in Abbekerk.

Help Alzheimer overwinnen. Dan hoeft niemand zichzelf te verliezen.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?