Weerbericht Medemblik 9 januari – onstuimige dag met veel wind

Weerbericht Medemblik 9 januari - onstuimige dag met veel wind

Weerbericht Medemblik 9 januari – onstuimige dag met veel wind

Medemblik – Zo zoetjes aan gaan wij tijdelijk afscheid nemen van de herfstachtige omstandigheden van de laatste weken en gaan wij ons opmaken voor een periode van normale winterse omstandigheden. Maar eerst vandaag nog te hoge temperaturen voor de tijd van het jaar, met 12 graden is het ruim 7 graden warmer dan wat het eigenlijk moet zijn.

Ook staat er vandaag een soms krachtige wind 7Bft uit het zuidwesten en regent het het ook soms langere tijd. Vanavond gaat het minder hard waaien en pas vannacht stopt het met regenen en klaart het op waardoor de temperatuur dan kan dalen tot zo’n 4 graden.

Vrijdag is een droge dag en speelt de zon de hoofdrol. Het is wel merkbaar frisser, de temperatuur komt niet hoger dan 8 á 9 graden bij een matige wind uit het zuiden. ’s Nachts daalt de temperatuur naar 3 graden.

In het weekend hebben wij zaterdag te maken met wisselende omstandigheden, regen en zonnige momenten wisselen elkaar af bij een temperatuur van 7 graden. Zondag wordt een stralende zonnige dag maar de temperatuur zal niet meer boven de 5 graden uitkomen bij een zwakke wind uit het zuidoosten.  Na het weekend stijgt de kans op winterse neerslag en in de nacht vorst aan de grond.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.