Medemblikker Fred Breg nieuwe trainer Westfriezen Zwaag

westfriezen

Medemblikker Fred Breg nieuwe trainer Westfriezen Zwaag

Medemblik – Fred Breg, bezig aan zijn laatste seizoen als trainer bij FC Medemblik, gaat vanaf het seizoen 2014/2015 aan de slag als trainer bij de Westfriezen in Zwaag als opvolger van Sjaak van Baar.

Sjaak van Baar kondigde enkele maanden geleden zijn vertrek als trainer van de Westfriezen al aan en in Fred Breg denkt het bestuur van de Westfriezen nu een prima opvolger te hebben gevonden.  De Westfriezen spelen in de tweede klasse maar staan op de één na laatste plaats in de rangschikking, alleen SEW staat nog onder hun dus gevaar voor degradatie naar de derde klasse is aanwezig.

De technische commissie van S.V. Westfriezen vertelt: ,,Met het aantrekken van Fred Breg is de verwachting gerechtvaardigd, dat hiermee een waardig opvolger van Sjaak van Baar is vastgelegd. Nu kan de focus volledig gericht worden om onze plaats in de 2e klasse vast te houden, zodat we voor een waardig afscheid van Sjaak en mooie entree voor Fred zorgen.”.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.