Medemblik Actueel.

Johan Goossens in het BON-theater Medemblik

Johan Goossens in het BON-theater

Johan Goossens in het BON-theater Medemblik

Medemblik – Op zaterdag 11 januari komt Johan Goossens naar het BON-theater in Medemblik. In zijn derde show leert hij de mensen kennen. Hij solliciteert bij een ROC. Heb je ervaring? vraagt de directeur. Nee. Een diploma dan? Ook niet. Goed. Je kunt morgen beginnen. Je hebt dertien klassen.

Een jaar lang gaat Johan door poortjes naar zijn werk. Van de jongeren die hij lesgeeft, heeft de helft een taakstraf. En de rest een enkelband. Geen boeken en geen pen, maar wel een pistool. En Johan? Johan mag ’t kofschip uitleggen… “Soft, innemend en snoeihard”, schreef Dagblad van het Noorden over Johan Goossens. “In de liedteksten toont Goossens zich een meester”, aldus De Volkskrant.

Reserveren

Kaarten voor Johan Goossens zijn telefonisch verkrijgbaar bij Harma Claassen tel: (0227)-544495 en Annemiek Mandjes tel: (0227)-543076. Of via www.bon-theater.nl. Het BON-theater bevindt zich in De Muiter, Admiraliteitsweg 6a in Medemblik. De voorstelling begint om kwart over acht, de zaal is open vanaf half acht. Kaarten moeten voor acht uur worden afgehaald. Heeft u gereserveerd, maar bent u verhinderd dan ontvangen wij graag afbericht.

Reageren via facebook