14.3 C
Medemblik
27 september 2020 05:56
Medemblik Actueel.

Jeugd van SEW liep zich blauw voor SEW

Jeugd van SEW liep zich blauw voor SEW

Nibbixwoud – Zondag 5 januari heeft de jeugd van SEW zich van haar beste kant laten zien. Door zich te laten sponsoren hebben ze door het lopen van 1,3, of 5 kilometer ruim € 2200,- opgehaald!!!

Om 10.15 uur waren het de f-pupillen die zich opmaakten voor hun kilometer. Dat er na een supersnelle start vervolgens wat rustiger werd gelopen, was een mooi gezicht.
De jongens hebben zich keihard ingezet op hun kilometer, maar ook bij het zoeken van sponsors. Samen hebben de f-pupillen € 490,50 opgehaald. 

Vanaf 10.30 uur startten de E-pupillen en de D-pupillen aan hun 3 kilometer. Met een tijd van 12 minuten was Glenn Vlaar de snelste jongen!

  • De E-pupillen hebben zich in totaal voor € 573,50 opgehaald!
  • De D-pupillen hebben zich in totaal voor € 397,– opgehaald

Bij de C-junioren, de MB1 en Gijs namens de B1 ging het om 5 kilometer!
Na ruim 21 minuten bewees Gijs Baten zijn dienst voor de B1 door als eerste te finishen.

De opbrengsten bij de C-junioren waren: € 471,-
De opbrengsten bij de MB1 waren : € 283,60
Gijs heeft ook namens de B1 nog een mooi bedrag opgehaald!!!!

Door een fantastische inzet bij de de jeugd uit Nibbixwoud, maar ook door de gulle gevers mag SEW zich echt ontzettend gelukkig prijzen met deze opbrengst. Wij danken iedereen die heeft meegeholpen aan dit succes! 

Mochten er nog jongens en meisjes zijn die nog sponsorgeld willen afgeven, dan kan dat worden ingeleverd bij Bart Commandeur op Kolgans 29 (in de brievenbus), Annalisa Roozendaal (€ 101,-) heeft het meeste geld opgehaald. De f1 mag zich gelukkig prijzen met hun behaalde prijs: Een VIP-behandeling bij SEW.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?