Medemblik Actueel.

Westfriesland in Bedrijf zoekt startende ondernemers

westfrieslandinbedrijf

Westfriesland in Bedrijf zoekt startende ondernemers

West-Friesland – Vanaf de eerste uitzending van zaterdag 5 mei 2012 besteed Westfriesland in Bedrijf elke week aandacht aan startende ondernemers uit de regio West-Friesland. Hoe is het begonnen, wat had je anders willen doen en hoe hoop je verder te groeien.

Ben jij een startende ondernemer (langer dan 6 maanden en korter dan 3 jaar actief) en kom je uit de regio West-Friesland? Dan is de kans groot dat je wordt uitgenodigd in de uitzending. Vul het formulier op de website in. Vergeet ook niet een korte omschrijving van je bedrijf door te geven.

Wellicht ben je binnenkort te horen op Radio Hoorn in het programma Westfriesland in bedrijf. Elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn.

Onder alle aanmelders voor 31 januari 2014 verloten wij twee sets van 2 vrijkaarten voor het Westfries Ondernemersgala van 13 februari 2014. Met de uitreiking van de ondernemersprijzen en dé kans om in contact te komen met zakelijk Westfriesland.

Reageren via facebook