10.4 C
Medemblik
11 juli 2020 04:24
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 5 januari – regelmatig zonnige perioden

wv

Weerbericht Medemblik 5 januari – regelmatig zonnige perioden

Medemblik – Vandaag wordt het eens in tegenstelling tot de dagen hiervoor een vrij zonnige dag. De temperatuur loopt op naar zo’n 8 graden in de middag en daalt vannacht naar zo’n 6 graden. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuiden. Tegen het einde van de middag trekt de bewolking dicht en zal het vanaf vanavond gaan regenen.

Maandag is een regenachtige dag en wordt het maar liefst 14 graden, ruim 10 graden te warm voor de tijd van het jaar. De verwachte hoeveelheid neerslag zal rond de 3 mm liggen en tijdens een bui is er ook kans  op een klap onweer. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuiden tot zuidwesten.

De rest van de week blijft het wisselvallig, zonnige perioden worden afgewisseld door perioden van regen. De temperatuur blijft onveranderd veelste hoog voor de tijd van het jaar met gemiddeld 11 graden overdag en 4 tot 6 graden in de nachten. De winter is nog ver te zoeken.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?