Weerbericht Medemblik 3 januari – onstuimig weer

wv

Weerbericht Medemblik 3 januari – onstuimig weer

Medemblik – Dankzij een depressie boven de Engeland hebben wij vandaag te maken met een vrij onstuimig weerbeeld. Regen, veel wind mogelijk even krachtig tot zeer krachtig 7 á  8Bft hoge temperaturen, het wordt vandaag zo’n 12 graden terwijl 4 graden normaal is voor de tijd van het jaar.

In de loop van de middag komen er opklaringen en zal ook de zon zich zo nu en dan laten zien. Maar tegen de avond komen er op nieuw buien tot ontwikkeling en deze kunnen gepaard gaan met onweer.

Morgen is het opnieuw zeer wisselvallig, er vallen van tijd tot tijd buien maar ook de zon zal met enige regelmaat te zien zijn. In de middag onstaan er weer buien en vooral morgenavond kan het even flink doorregenen. Met 10 graden is het ook morgen gewoon warm te noemen.

Zondag wordt een vrij droge dag met een vrij krachtige wind uit het zuiden. De temperatuur is iets lager dan vandaag en morgen, met 8 graden op de meter is het wel gedaan met de pret. De nieuwe week begint dan weer sterk wisselvallig met regenbuien en een vrij harde wind.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.