Medemblik Actueel.

Algemeen Evenementen

Nieuwjaarsduik in Medemblik groot succes

Nieuwjaarsduik in Medemblik groot succes

Nieuwjaarsduik in Medemblik groot succes

Medemblik – De voor het eerst door Progressief West-Friesland georganiseerde Nieuwjaarsduik is een groot succes geworden. Tussen de 40 en 50 “stoere” Medemblikker jongens en meisjes, mannen en vrouwen begonnen het nieuwe jaar goed met een frisse duik.

Precies om 2 uur na gezamenlijk afgeteld te hebben renden zij het water in. Siem Zeilemaker, de voorzitter van Progressief West-Friesland nam zelf ook een duik….”een Makkie” volgens hem.

Progressief West-Friesland had het goed geregeld met een verwarmde tent. Er was soep, worst en chocomel voor de deelnemers en de ongeveer 100 toeschouwers. Gezellig druk met muziek van de streetband De Notenkrakers. De veiligheid van de deelnemers werd gewaarborgd door de aanwezigheid van de KNRM.

Onze jongens van de reddingsbrigade stonden er voor klaar. Daarnaast was er ook een arts voor het geval dat… Kortom, niets was aan het toeval over gelaten. De deelname was gratis en dat werd ook zeer op prijs gesteld.

Wellicht tot volgend jaar.

[wppa type=”slideonly” album=”84″][/wppa]

Reageren via facebook