12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 03:20
Medemblik Actueel.

Hoorn verwacht veel mensen bij herdenkingsbijeenkomst Sjoerd Huisman

Foto: ANP
Foto: ANP

Hoorn verwacht veel mensen bij herdenkingsbijeenkomst Sjoerd Huisman

Andijk|Hoorn – In verband met het overlijden van schaatser Sjoerd Huisman is op vrijdag 3 januari een herdenkingsbijeenkomst op ijsbaan De Westfries. De bijeenkomst duurt van 16.00 tot ongeveer 20.00 uur De ijsbaan zet verkeersregelaars in om de verwachte drukte in goede banen te lieden.

Parkeren

Parkeren kan niet op het terrein van het woonwagencentrum. Het is wel de bedoeling dat geparkeerd kan worden op het terrein bij het nieuwe hotel. Houd in ieder geval minimaal 3,5 meter van de rijbanen vrij voor de eventuele doorgang van nood- en hulpdiensten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?