Vooruitlopend werk Westfrisiaweg gestart

Werkzaamheden langs N302 Westfrisiaweg

Vooruitlopend werk Westfrisiaweg gestart

West-Friesland – De firma OOms is gestart met voorbereidende werkzaamheden, vooruitlopend op de daadwerkelijke werkzaamheden voor de realisatie van de N23 Westfrisiaweg. Het gaat onder andere om het plaatsen van scheidingen tussen de weg en het werk, waarachter bijvoorbeeld het rooien van bomen en het graven van nieuwe en dempen van oude watergangen plaatsvindt.

Start realisatie

De daadwerkelijke werkzaamheden voor de realisatie van de N23 Westfrisiaweg die worden uitgevoerd door een nog te contracteren aannemer starten naar verwachting eind 2014.

Vanaf de A7 tot Enkhuizen (N302/N506)

Op dit deel van het tracé vindt het volgende vooruitlopend werk plaats.

Oostergouw

 • Wat? Plaatsing barriers ten zuiden van de N302 Westfrisiaweg, ter hoogte van de Oostergouw ten behoeve van het rooien van bomen en het afgraven van een oude watergang en het graven van een nieuwe watergang.
 • Wanneer? Plaatsing van barriers in de nacht van 22, 23, 29 en 30 december 2013. Barriers blijven staan tot oktober 2014. Het rooien van bomen en het afgraven van de oude watergang en het graven van de nieuwe watergang vindt plaats van 23 december 2013 t/m half mei 2014.
 • Verkeershinder? Gedurende plaatsing van de barriers één rijbaan beschikbaar, verkeer wordt middels tijdelijke verkeerslichten geregeld. Na plaatsing barriers en tijdens uitvoering werkzaamheden minimale verkeershinder.   
 • Opdrachtgever? Provincie Noord-Holland.
 • Vragen? Servicepunt Wegen & Vaarwegen: 0800 – 0200 600 (gratis); projectbureau N23 Westfrisiaweg: 0229 750 252, of n23westfrisiaweg@noord-holland.nl.

De Rijweg

 • Wat? Plaatsing barriers ten noorden van de N302 Westfrisiaweg, ter hoogte van de Rijweg ten behoeve van het rooien van bomen en het afgraven van een oude watergang en het graven van een nieuwe watergang.
 • Wanneer? Plaatsing van barriers in de nacht van 22, 23, 29 en 30 december 2013. Barriers blijven staan tot oktober 2014. Het rooien van bomen en het afgraven van de oude watergang en het graven van de nieuwe watergang vindt plaats van 6 januari t/m half mei 2014.
 • Verkeershinder? Gedurende plaatsing barriers één rijbaan beschikbaar, verkeer wordt middels tijdelijke verkeerslichten geregeld. Na plaatsing barriers en tijdens uitvoering werkzaamheden minimale verkeershinder.   
 • Opdrachtgever? Provincie Noord-Holland.
 • Vragen? Servicepunt Wegen & Vaarwegen: 0800 – 0200 600 (gratis); projectbureau N23 Westfrisiaweg: 0229 750 252, of N23westfrisiaweg@noord-holland.nl.

Noorderboekert

 • Wat? Plaatsing barriers ten noorden van de N302 Westfrisiaweg, ter hoogte van de Noorderboekert.
 • Wanneer? Plaatsing in de nacht van 22, 23, 29 en 30 december 2013. Barriers blijven staan tot oktober 2014.
 • Verkeershinder? Gedurende plaatsing één rijbaan beschikbaar, verkeer wordt middels tijdelijke verkeerslichten geregeld. Na plaatsing minimale verkeershinder.   
 • Opdrachtgever? Provincie Noord-Holland.
 • Vragen? Servicepunt Wegen & Vaarwegen: 0800 – 0200 600 (gratis); projectbureau N23 Westfrisiaweg: 0229 750 252, of N23westfrisiaweg@noord-holland.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.