Mariëlle de Caluwé fietst voor Alpe d’Huzes

alpe-webbanner

Mariëlle de Caluwé fietst voor Alpe d’Huzes

Medemblik – Medemblik heeft weer een echte kanjer binnen de stadsgrenzen, Mariëlle de Caluwé gaat samen met haar schoolgenoten van het RSG Wiringherlant mee doen met de Alpe d’ Huzes. Daarom vraagt zu uw steun in haar strijd tegen kanker.

Waarom doet Mariëlle dit… 

Ondanks de negatieve publiciteit van het afgelopen jaar over ‘zakkenvullerij’ en ‘zelfverrijking’ ben ik nog steeds van mening dat het pure noodzaak is dat er veel geld wordt ingezameld voor de strijd tegen kanker en de onderzoeken die gedaan moeten worden om kanker de wereld uit te helpen. Dit kan alleen als veel mensen zich hiervoor blijven inzetten, en ik ben maar een druppel op een gloeiende plaat. Toch heb ik er veel vertrouwen in dat er door onderzoek ooit een passend middel gevonden wordt om deze vreselijke ziekte te bestrijden.

Daar is echter veel geld voor nodig.

Ik fiets de Alpe d’Huzes daarom voor mijn meester Minnes die ik in groep 6&7 heb gehad, hij heeft het helaas niet gered. Mijn vriendin Myrthe heeft ook kanker gehad. Gelukkig kan ze het nog na vertellen en ben ik super trots op haar!

Ik wil u dan ook vragen mij bij te staan in de strijd tegen kanker en mij te sponsoren. Daarom gaan we op 3 en 4 januari bij DEEN staan om flessen in te zamelen voor de stichting Alpe d’Huzes. Wij staan er bijna de hele dag, dus mensen kunnen de hele dag langskomen om flessen/bierkratten in te leveren bij ons.

Streefbedrag.

Mariëlle heeft als streefbedrag € 5000,- in gedachten. Daarvoor moet zij 3 x de Alpe d’ Huez beklimmen. Steun daarom Mariëlle in haar doel en sponsor haar. U kunt hier  doneren.

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.