Weerbericht Medemblik 1 januari – Mooi begin van het nieuwe jaar

Weerbericht Medemblik 1 januari - Mooi begin van het nieuwe jaar

Weerbericht Medemblik 1 januari – Mooi begin van het nieuwe jaar

Medemblik – Het nieuwe jaar gaat voortvarend van start, de zon zullen wij vandaag met enig regelmaat te zien krijgen. Pas tegen de avond trekt de bewolking helemaal dicht en gaat het regenen. De wind zal ook gaan aantrekken naar zo’n 5Bft met uitschieters naar 6Bft. De temperatuur loopt op naar zo’n 9 graden overdag en 7 graden in de nacht van woensdag op donderdag.

Donderdag start bewolkt met nog een enkel spatje regen. In de middag is er meer ruimte voor de zon en loopt de temperatuur op naar boven de 10 graden. De wind is vrij krachtig 4 á 5Bft uit het zuiden tot zuidwesten. Donderdagnacht daalt de temperatuur naar zo’n 6 graden een temperatuur dat zelfs nog boven het gemiddelde voor overdag ligt voor de tijd van het jaar.

Na donderdag komen wij in een wat rustig weerbeeld, wel neemt de kans op neerslag toe maar de wind zal merkbaar zwakker zijn. Ook wordt het richting zondag iets frisser met temperaturen op vrijdag van 12 graden overdag en 6 in de nacht, zondag wordt het niet warmer dan 7 graden overdag en 6 graden in de nacht. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.