10.2 C
Medemblik
26 oktober 2020 00:14
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 31 december – regenachtige oudjaarsdag

wv

Weerbericht Medemblik 31 december – regenachtige oudjaarsdag

Medemblik – De laatste dag van het jaar en de weergoden laten zich nog even gelden. Vandaag wordt een regenachtige dag met van tijd tot tijd ook veel wind. De zon zullen wij maar weinig te zien krijgen vandaag, en in de loop van de middag gaat het vanuit het westen regenen en dit stopt pas na middernacht. De temperatuur vandaag overdag 9 graden, vannacht 6 graden.

Nieuwjaarsdag is het wisselend bewolkt waarbij ook de zon regelmatig te zien zal zijn. De temperatuur loopt op naar 9 graden bij een vrij krachtige wind uit het zuiden. In de loop van de avond komt er weer een gebied met neerslag over onze regio te liggen en gaat het regenen waarbij de wind aantrekt tot krachtig 6 á 7Bft.

De rest van de week is het sterk wisselvallig, zonnige perioden en bewolking wisselen elkaar af, richting het weekend neemt ook de kans op neerslag weer toe en vooral zaterdag kan het gaan regenen.  De temperatuur loopt op naar waarden die normaal zijn voor begin november niet voor januari, gemiddeld wordt het zo’n 10 á 11 graden overdag en in de nacht 6 graden.

 

Reageren via facebook