12.8 C
Medemblik
11 juli 2020 01:03
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 30 december – wisselvallige dag met soms veel wind

wvc

Weerbericht Medemblik 30 december – wisselvallige dag met soms veel wind

Medemblik – December gaat zich de laatste 2 dagen van het jaar nog even zijn slechtste kant laten zien. Vandaag is het nog wel overwegend droog maar er staat wel vrij veel wind. De temperatuur loopt op naar zo’n 7 graden. In de loop van de middag trekt de bewolking dicht en zal er wat neerslag gaan vallen.

Oudjaardag staat in het teken van veel wind en een vanaf oudjaarsavond een toenemende kans op regen. Ook de wind zal nog verder toenemen dus oppassen met vuurwerk. Er kan oudjaarsnacht zelfs even veel regen gaan vallen als er een gebied met neerslag overtrekt.

Nieuwjaarsdag is het vrijwel de gehele dag bewolkt en van tijd tot tijd zal er een spatje regen gaan vallen. De temperatuur loopt op naar 9 graden dus prima voor de nieuwjaarsduik. De rest van de week is het eerder herfst dan winter met temperaturen rond de 10 graden of daarboven.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?