20 C
Medemblik
20 mei 2020 15:58
Medemblik Actueel.

Renault dealer Obdam overgenomen door Stokman Hoorn

Renault dealer Obdam overgenomen door Stokman Hoorn

Renault dealer Obdam overgenomen door Stokman Hoorn

Zwaag – Renault-dealer Stokman, dat drie vestigingen heeft in Noord-Holland, koopt collega-Renault-dealer Obdam in Hoorn. “Hiermee verstevigen we onze positie in de regio Noord-Holland Noord”, vertelt dga Ron Wassing van Stokman aan Automotive.

Wassing is niet direct op zoek naar een verdere uitbreiding. “Onze regio wordt nu omgeven door water. We vertegenwoordigen immers heel de kop van Noord-Holland, met vier vestigingen. Onze vestiging in Wieringerwerf wordt omgeturnd tot een erkend reparateurvestiging.” meldt Automotive-online op haar website.

De naam van Obdam’s Automobielbedrijf Hoorn wijzigt per 1 januari 2014 in Stokman Hoorn. Alle banen blijven behouden. “We zullen het bedrijf aansturen vanuit onze hoofdvestiging in Alkmaar. De huidige bezetting daar kan de extra vestiging ook prima aan”, aldus Wassing.

Hij verwacht volgend jaar ongeveer 1.800 Renaults en Dacia’s te verkopen.

 

Reageren via facebook