16.7 C
Medemblik
23 september 2020 21:40
Medemblik Actueel.

Andijker Toneel – Het wordt weer tijd om te lachen!

Andijker Toneel - Het wordt weer tijd om te lachen!

Andijker Toneel – Het wordt weer tijd om te lachen!

Andijk – De buiken zijn vol, de knippen zijn bijna leeg. De goedheiligman zit alweer geruime tijd in Spanje en de kerstman houdt het ook zo zoetjesaan voor gezien. Jammer natuurlijk, maar u kunt het nieuwe jaar weer lekker van start gaan met een heerlijk avondje. Dit keer geen heerlijk avondje van de Sint, de kerstman of de vuurpijlen. Dit keer een heerlijk avondje van het Andijker Toneel. U hebt weer zin om volop te lachen? Dat kan alweer snel in het nieuwe jaar.

Op zaterdag 4 januari 2014 heeft het Andijker Toneel zijn uitvoering. Zij speelt dit keer de geweldige en bekende klucht ‘De verloofde van mijn vrouw’, geschreven door Otto Schwartz & Georg Lengbach. Het stuk is vertaald door Jim Keulemans. De regie ligt in handen bij Gerard de Munnik. 
Het stuk in het kort:

“Theo Schippers is al ruim een jaar getrouwd met Hella, die onder haar meisjesnaam Hella van Kaam romannetjes schrijft. Zij hebben een zoontje. Nu heeft Hella een oom en tante in Canada die in de veronderstelling zijn dat Hella nog steeds ongehuwd is. Zij sturen haar elke maand een cheque van duizend euro en hebben bepaald dat hun zoon Toby met Hella zal trouwen. Zo gebeurt het op een avond dat Theo’s vriend Henk komt met het verzoek of Theo voor Oostenrijkse kelnerin wil spelen. Theo gaat en wat dat voor onverwachte gevolgen heeft, laat zich zelfs niet raden. Maar als dan ook nog de Canadese familie op de stoep staat, is de verwarring compleet. Alles wordt uit de kast gehaald om geen paniek te zaaien, maar of dat lukt…..”

Humor, lol en plezier zijn de kernwoorden van dit stuk. Er staat ook dit keer weer een hoop te gebeuren. Wat precies? Dat verklappen we nog niet. Daarvoor moet u echt komen kijken.

De uitvoering van het Andijker Toneel vindt plaats op zaterdag 4 januari 2014 in Dorpshuis Cultura in Andijk. Aanvang is om 20:00 uur.Meer informatie is te vinden op www.andijkertoneel.nl .Via De Binding

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?