16.6 C
Medemblik
4 juli 2020 00:10
Medemblik Actueel.

30e editie Grand Prix van Wognum

30e editie Grand Prix van Wognum

30e editie Grand Prix van Wognum

Wognum – Hou het weekend van 10 tot en met 12 januari vrij voor de Grand Prix van Wognum. Op de grote 6- baans “PietSpeedway” kunnen coureurs van jong tot oud gratis racen met door de organisatie ter beschikking gestelde miniatuurauto’s.

Hoe uniek het evenement in Wognum ook is, we zijn echt niet de enige met deze tic. We zijn zelfs zeer modern, in deze tijden van het groene rijden en racen: wij rijden al jaren elektrisch. Jongerenvereniging Everland is in januari het groenste gebouw dat je je maar kunt voorstellen.

Wie volgt zaterdag Wouter van Diepen op bij de junioren en zal zondag de snelle Jaap Overboom zijn titel met succes verdedigen? Of wordt het Bas van Diepen in strijd met Tom Seinen? Jaap gaat er bij winst definitief met de wisselbeker vandoor, dus spanning volop!

Hoofdsponsor van De Grand Prix van Wognum 2014 is voor de vierde keer JR Motorsport. JR Motorsport is hét domein van betrouwbare en duurzame techniek binnen de BMW autosport. De technische specialiteit van JR Motorsport wordt extra bevestigd door talrijke overwinningen tijdens endurance races. JR Motorsport richt zich op professionele coureurs uit heel Europa en heeft talrijke kampioenen voortgebracht. Dit wordt bevestigd door talrijke overwinningen tijdens endurance races.

Dit jaar staat JR Motorsport oa op het circuit van Zandvoort, Assen, Zolder, Spa-Francorchamps en in het weekend van onze Grand Prix zitten zij zelfs bij de 24 uurs race in Dubai waar zij vorig jaar de eerste plaats veroverden in hun klasse. De slijtageslag van het racen wordt tegen gegaan door innovatieve technieken, de juiste ingrepen en een slimme tactiek.

[youtube http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p3w1c-Hqneo]

Reageren via facebook