27.3 C
Medemblik
8 augustus 2020 23:01
Medemblik Actueel.

Wonenplus en De wering verhuizen naar de Nieuwstraat in Medemblik

de wering

Wonenplus en De Wering verhuizen naar de Nieuwstraat in Medemblik

Medemblik – Vanaf 6 januari 2014 zal WonenPlus/De Wering een nieuw locatie betrekken aan de Nieuwstraat in Medemblik. De Rabobank heeft kosteloos ruimte beschikbaar gesteld. Bijkomend voordeel van dit aanbod is dat de aangekondigde bezuinigingen geen afbreuk doen aan de diensten die WonenPlus en De Wering leveren.

De Rabobank wilde maar wat graag meewerken aan de zoektocht naar zo goedkoop mogelijk ruimte voor de beide instellingen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van het Vrijwilligerspunt West-Friesland kreeg van De Wering de vraag om een zo goedkoop mogelijke locatie te vinden en wist deze vraag te koppelen aan het aanbod van de Rabobank in Medemblik.

Vanaf 6 januari kunt u hier terecht. Elke dinsdag t/m vrijdag is WonenPlus / De Wering bereikbaar van 09:30 tot 11:00 uur. Het maatschappelijk werk van De Wering blijft wel gewoon haar spreekuur houden op de vrijdagmorgen in het Sint Maartenshof 38c.

Wilt u meer weten over de aanstaande verhuizing dan kunt u altijd bellen met 088-0075140

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?