10.8 C
Medemblik
11 juli 2020 10:08
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 27 december – onstuimige en zeer natte dag

wv

Weerbericht Medemblik 27 december – onstuimige en zeer natte dag

Medemblik – En dat is nummer 3. Begon de herst dit jaar rustig , de winter zorgt ervoor dat wij dat ruimschoots goedmaken. Vandaag hebben te maken met alweer de 3e stormdepressie. Het wordt dus een dag van veel regen en nog meer wind, een wind die zelfs even stormachtig kan worden. De temperatuur loopt hierbij op naar zo’n 11 graden.

Ook morgen is het nog in het begin van de dag regenachtig maar de wind is een stuk minder dan vandaag. Maar het wordt ook niet zo warm als vandaag, met 8 graden op de meter is het wel gedaan met de pret.  Zondag wordt een vrij zonnige en droge dag. Maar in de loop van de avond draait de wind van zuidwest naar zuid en komt er weer vochtige lucht onze kant op.

De nieuwe week begint regenachtig met veel wind en stijgende temperaturen naar zo’n 9 á 10 graden overdag en in de nachten daalt de temperatuur naar zo’n 7 graden. Oudjaarsavond zal winderig en nat zijn als er weer een regenfront over onze regio trekt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?