16.2 C
Medemblik
10 juli 2020 02:18
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik tweede kerstdag – rustig maar wisselvallig

wv

Weerbericht Medemblik tweede kerstdag – rustig maar wisselvallig

Medemblik – Is het in Brisbane (Australië) vandaag 34 graden, wij moeten het met een stuk minder doen vandaag. Het is vandaag wisselvallig al zal de zon zich wel van tijd tot tijd laten zien. De temperatuur loopt op naar zo’n 7 graden bij een matige zuidwestelijke wind 3Bft. De kans dat er neerslag gaat vallen is 40% maar echt veel zal er niet gaan vallen, dat is voor vrijdagavond en zaterdag.

Vrijdag begint nog vrij redelijk maar al snel komen de eerste regendruppels naar beneden vallen en gaan wij weer een onstuimige dag te gemoed. De wind trekt aan naar hard 7Bft mogelijik even kortstondig 8Bft met rukwinden tot zo’n 80km/pu. Vooral vrijdagavond en nacht kan het even stevig gaan regenen. De temperatuur loopt op naar zo’n 11 graden ver boven normaal voor de tijd van het jaar.

Zaterdag is ook een kletsnatte dag maar zal de wind niet meer zo aanwezig zijn als op vrijdag. De temperatuur loopt op naar zo’n 8 graden. Zondag wordt een vrij zonnige dag en zal er ook zo goed als zeker geen neerslag gaan vallen, de wind trekt aan naar vrij krachtig 4 á 5Bft en waait uit het zuiidwesten.

De rest van het jaar verloopt zeer wisselvallig met op beide dagen een gerede neerslag kans en soms veel wind, vooral op oudjaarsavond kan het even stevig gaan regenen. De winter is nog heel ver bij ons vandaan, mogelijk een winterse prik einde van de eerste of begin 2e week januari maar dat is nog erg ver weg.

Voor meer weer, kijk op de website van het weerstation in Medemblik.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?