8.9 C
Medemblik
21 januari 2021 02:12
Medemblik Actueel.

Jaaroverzicht 2013 – wat gebeurde er in februari

Jaaroverzicht

Jaaroverzicht 2013 – wat gebeurde er in februari

Medemblik – Wij zijn aangekomen bij de maand februari van het jaar 2013. In februari namen wij afscheid van wederom een markant persoon, huisarts Cees Weel kwam te overlijden na een ernstige ziekte. kwamen wij als eerste met het bericht dat het kasteel in de verkoop stond. Vonden de 2 drugsdealers van Rumours dat zij te zwaar gestraft waren.

Gingen de meiden van FC Medemblik uit hun dak toen ze als mascotte van Ajax dames hun best mochten doen, was het gesprek van de dag onder katholiek Medemblik het aftreden van de Paus, bestelde een 17-jarige Medemblikker in Alkmaar een zak patat en de kassa, en vond Siem Zeilemaker het tijd voor een nieuw volkslied.

Kreeg ‘De Herder’ een leuke donatie van ‘De Ambtenaar’, mogen de inwoners van de gemeente Medemblik wederom opdraaien voor blunders van Wervershoof, worden de negatieve berichten over Plangroep sterker en sterker, en bleek er in het Nesbos niet alleen bomen maar ook Toyota’s te groeien.

Kwam de politie weer niet toe aan koffiedrinken, maar had het druk met laagvliegers en crmineel tuig en alcomobilisten, kwam het ‘dreamteam‘ weer eens bijelkaar, komen er nog veel meer van die 200m hoge windmolens de horizon vervuilen, was onze eigen Pim Schipper ook weer in het nieuws, en ging Medemblik massaal aan de Harlem Shuffle.

Wkrótce każdy mówi holenderski w Hessing, waren er 3350 uitkeringtrekkers, vonden Anne en Tiny het tijd om er mee te kappen.
 

Top 10  februari 2013 van de best bekeken onderwerpen:

  1. Dol op gratis van Daniëlle Kip met 8950 hits
  2. Cees Weel overleden met 8919 hits
  3. Kasteel te koop  met 8670 hits
  4. De boze drugsdealers van Romours met 8459 hits
  5. Lekker je hond los laten rennen met 8120 hits
  6. De FC Medemblik meiden bij de meiden van Ajax met 7649 hits
  7. De veranderingen in het huurbeleid met 6980 hits
  8. Iedereen ging massaal aan de burrito met kip met 5900 hits
  9. De verbaasde katholiek in Medemblik met 5890 hits
  10. En als tiende, de 17-jarige Medemblikker die voor een bak patat en de kassa ging met 5783 hits

Reageren via facebook