Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 25 december – Mooie kerstdagen

Weerbericht Medemblik 25 december - Mooie kerstdagen

Weerbericht Medemblik 25 december – Mooie kerstdagen

Medemblik – Na het zeer onstuimig weer van gisteren krijgen wij nu 2 mooie dagen, uitgerekend op de 2 kerstdagen is het vooral vandaag vrij zonnig met weinig wind en is het zeker vanmiddag en vanavond droog. In de ochtend kan er nog wat regen vallen maar echt veel zal dit niet zijn. De temperatuur loopt op naar zo’n 9 á 10 graden. Vannacht daalt de temperatuur naar 3 graden.

Tweede kerstdag is er veel meer bewolking dan vandaag maar blijft het wel overwegend droog. De wind draait naar het zuidwesten en neemt toe tot matig 3Bft. Later in de avond neemt de wind verder toe tot 5Bft mede door toe doen van een front die ons vrijdag zal bereiken waardoor wij weer te maken krijgen met een soms stormachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten.

Het aankomend weekend verloopt overwegend zonnig met tenperaturen oplopend tot zo’n 7 á 9 graden bij een zwakke tot matige wind iut het zuiden tot zuidwesten. De rest van het jaar blijft het te warm voor de tijd van het jaar al kan er tijdens oudjaars avond mogelijk weer een krachtige wind opsteken en neemt de kans op neerslag ook weer toe.

Voor meer weer, kijk op de website van het weerstation in Medemblik

Reageren via facebook