Straalbezopen Pool richt ravage aan in de Bangert Medemblik

Straalbezopen Pool richt ravage aan in de Bangert Medemblik

Medemblik – Een straalbezopen Pool heeft vannacht een ravage aangericht met zijn auto, de man heeft diverse auto zwaar beschadigd door straalbezopen door de straat te rijden.Yvonne de Jager, Lucien smit en Klaas ketelaar wisten de man tot stoppen te dwingen en hebben daarna de sleutel uit het contact getrokken,  en hebben hem overgedragen aan de gealarmeerde polie, zodra de man plaats nam op de achterbank van de politieauto viel hij als een blok in slaap.

Update: Bericht aangepast, namen van de personen die de man hebben staande gehouden klopten niet, nu wel de juiste namen erbij vermeld. Wilt u ons, als u ons mailt wel de juiste namen bij een bericht vermelden.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.