Sluit de kerstvakantie af met een leuke workshop emoties tekenen in kasteel Radboud

Sluit de kerstvakantie af met een leuke workshop emoties tekenen in kasteel Radboud

Sluit de kerstvakantie af met een leuke workshop emoties tekenen in kasteel Radboud

Medemblik – Op 5 januari om 11:30 uur wordt op kasteel Radboud in samenwerking met kinderboeken illustrator Peter Brouwers een workshop emoties tekenen georganiseerd voor iedereen vanaf 6 jaar. Leer samen met Peter hoe je emoties kunt tekenen in een gezicht. Helemaal in de sfeer van de middeleeuwen teken je aan een koene ridder, een bange jonkvrouw, een boze struikrover en een verdrietige koning.

Toen Peter acht jaar oud was wist hij al dat hij later tekenaar wilde worden. Dat is ook gelukt! Hij heeft o.a. de kunstacademie in Maastricht gevolgd en aansluitend de Jan van Eyck academie. Nu schrijft en tekent hij kinderboekenen, en geeft ook workshops en tekenles aan kinderen en volwassenen. Daarbij gaat het vooral om naast de tekenvaardigheden, vooral ook het plezier in tekenen over te brengen.

Dus heb je zin om nog even iets leuks en creatiefs te doen voordat school weer begint, meld je dan aan via www.kasteelradboud.nl!

Graag tot ziens op kasteel Radboud!

Kasteel Radboud
Oudevaartsgat 8, 1671 HM Medemblik.
Tel. 0227-541960. Email: info@kasteelradboud.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.