12.1 C
Medemblik
1 oktober 2020 21:53
Medemblik Actueel.

Medemblik Actueel terugroepactie – Rodekool met plexiglas

Medemblik Actueel terugroepactie - Rodekool met plexiglas

Medemblik Actueel terugroepactie – Rodekool met plexiglas

Medemblik – Leverancier van diepvriesgroenten Ardo roept een partij diepvriesrodekool terug omdat er stukjes plexiglas in zitten. Het gaat om rodekool met appeltjes in groothandelsverpakkingen van 750 gram en van tweeënhalve kilo.

Dat meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit maandag. De verpakkingen waar stukjes plexiglas in kunnen zitten zijn verkocht tussen 18 oktober en 18 december en zijn houdbaar tot oktober of november 2015. Klanten die zo’n verpakking hebben gekocht, wordt aangeraden het product ongeopend terug te brengen naar de groothandel.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?