Kinderen Montessorischool Enkhuizen steunen Twinkle Stars

Kinderen Montessorischool Enkhuizen steunen Twinkle Stars

Montessorischool De Wegwijzer in Enkhuizen houdt de kerstgedachte elk jaar levend.

Medemblik – Kinderen, ouders en leerkrachten doen dat door geld in te zamelen voor een goed doel. Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen weten dat er op de wereld, en soms ook heel dichtbij, kinderen zijn die het moeilijk hebben – kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat er een kerstdiner is, of een sinterklaas- of kerstcadeautje. Soms organiseren we een kerstmarkt, soms een kerstkaartenverkoop. Dit jaar werden er kerstkaarten door de kinderen gemaakt en verkocht.

We zijn heel blij met de opbrengst:  €  124,70. We geven dit bedrag heel graag aan de Stichting Twinkle Stars, en vertrouwen er op dat er voor het bedrag een mooie bestemming wordt gevonden.

Stichting Twinkle Stars zet zich in voor kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Om hen en hun familieleden een leuke Sinterklaas te bezorgen, zamelen wij nieuw speelgoed in dat wij rond 5 december onder de kinderen verdelen. Daarnaast organiseren wij ieder jaar een uitje voor het hele gezin en een spectaculair Sinterklaasfeest.

Wilt u Twinkle Stars ook steunen met een sponsoractie, donatie of als vrijwilliger? Bezoek dan onze website op www.stichtingtwinklestars.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.