20.4 C
Medemblik
10 augustus 2020 08:23
Medemblik Actueel.

BON-Filmhuis ook in de kerstvakantie

bonfilmhuis

BON-Filmhuis ook in de kerstvakantie

Medemblik – Lekker in de Kerstvakantie naar de film! Vrijdag 3 januari in het BON-filmhuis twee films. We beginnen met de familiefilm. Locatie: MC de Muiter, Admiraliteitsweg 6, Medemblik. Reserveren via: Film@bontheater.nl

Nono het zigzag kind.

Nono is een 13-jarige jongen die net als zijn vader politie-inspecteur wil worden. Zijn moeder is overleden toen hij één jaar was. Zijn vader stuurt hem twee dagen voor zijn bar mitswa naar zijn oom Sjmoel om volwassen te worden. In de trein ontmoet hij Felix Glick (een meestercrimineel) met wie hij naar de Franse Rivèra trekt, op zoek naar de waarheid over zijn moeder. Zal hij achterhalen wat haar geheim is voor zijn vader hem heeft opgespoord? De film is in 2013 gekozen tot beste Europese jeugdfilm!

Aanvang: 19.00 uur Entree: € 3,50 Speelduur: 91 minuten.
Regie: Vincent Bal. Met o.a.: Thomas Simon, Fedja van Huet, Burghart Klaussner en Isabella Rosselini.

Daarna gaan we verder met de Deense topfilm:

Van de maker van Festen.

Wanneer kleuterleider Lucas door de 5-jarige Klara (ten onrechte) wordt beschuldigd van misbruik, verandert zijn leven van het ene op het andere moment in een nachtmerrie. Het nieuws verspreidt zich snel en de inwoners van het eens zo hechte dorpje keren zich tegen hem. Deze film heeft vele internationale prijzen in de wacht gesleept.

Aanvang: 21.15 uur Entree: € 5,00 Speelduur: 115 minuten.
Regie: Thomas Vinterberg. Met o.a.: Anne Louise Hassing, Thomas Bo Larsen en Mads Mikkelsen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?