12.5 C
Medemblik
4 augustus 2020 04:21
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 20 december – droge zonnige dag

Weerbericht Medemblik 20 december - droge zonnige dag

Weerbericht Medemblik 20 december – droge zonnige dag

Medemblik – De start van de dag is zeer wisselvallig, er kunnen vanochtend nog enkele regenbuien vallen. Maar vanaf de middag zal de zon zich meer en meer laten zien en blijft het droog. De temperatuur loopt op naar 8 graden bij een matige wind uit het zuiden tot zuidwesten. Vannacht koelt het af naar zo’n 4 graden.

Zaterdag verloopt vrij onstuimig, regen, veel wind en de zon die zich niet laat zien is hoe wij dit weekend zullen ervaren. Vooral morgen is de wind vrij onstuimig en kan tijdelijk even stormachtig worden met rukwinden tot 75km/pu. De temperatuur blijft wel hoog voor de tijd van het jaar, met 7 á 8 graden waar 4 á 5 graden normaal is. 

Zondag is het vrijwel de gehele dag regenachtig  bij een vrij krachtige wind uit het zuidwesten, de temperatuur loopt op naar 10 graden. Zondagnacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5 graden.

De nieuwe week is een copy van het aankomend weekend. Veel bewolking, van tijd tot tijd regen en hoge temperaturen. Een witte kerst zit er dit jaar echt niet in, het wordt met kerst zelfs gewoon warm met 11 á 12 graden, veel wind en van tijd tot tijd regen.

Meer weer op de website van het weerstation in Medemblik

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?