Wognum in kerstsfeer

Wognum in kerstsfeer

Wognum in kerstsfeer

Wognum – De winkeliers in het Winkelhart Wognum openen op zondag 22 december de deuren van de winkels. Samen met organisatiebureau Lakeman en de scouting van Wognum worden er diverse kerstactiviteiten georganiseerd op het winkelplein in Wognum.

Zo is er o.a. een mini-kerstconcert van zangschool Pop-Up en geeft het mannenkoor van Wognum een concert. Op het winkelplein staan diverse kraampjes met allerlei kerstcadeautjes.  De kerstman deelt kerstkransjes uit en om warm te blijven zullen er vuurkorven worden ontstoken.

Om de sfeer nog verder te verhogen zal de scouting van Wognum een heuze levende kerststal verzorgen en lopen er Dickens figuren over het plein. De scouting gaat ook koffie,thee, lekkere warme chocolademelk en glühwein verkopen, de opbrengst komt ten goede van Stichting Saidia.  Stichting Saidia realiseert waterputten op diverse lokaties in Tanzania.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.