19.4 C
Medemblik
14 augustus 2020 08:11
Medemblik Actueel.

Twee Polen proberen scootmobiel te stelen in Hauwert

Twee Polen proberen scootmobiel te stelen in Hauwert

Hauwert – De politie hield in de nacht van woensdag op donderdag twee mannen, van 18 en 23 jaar uit Polen, aan op verdenking van inbraak in een vakantiewoning. Die nacht meldde een bewoner van de Tuinstraat dat hij een klap had gehoord. Er was ingebroken bij een huisje en de dieven waren er met een booster uit het huis vandoor gegaan.

Gealarmeerde agenten zagen dit voertuig rijden over de Zwaagdijk in Zwaagdijk-West. De 23-jarige bestuurder werd aangehouden. Kort daarop kwam de medeverdachte uit de bosjes tevoorschijn. Ook hij is aangehouden. Tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?