Sfeervolle brocantefair op kasteel Radboud

Winterprogrammering Kasteel Radboud is bekend

Op zaterdag 21 december vindt in samenwerking met Stiching Stal 35 een Brocante Fair plaats op kasteel Radboud.

Medemblik – Nog op zoek naar originele kerstgeschenken? Op zaterdag 21 december organiseert stichting Stal 135 in samenwerking met kasteel Radboud een gezellige brocantefair.

Tijdens de fair zullen verschillende brocanteurs uit binnen- en buitenland hun waren uitstallen in het kasteel. De entree bedraagt slechts € 2,-, de opbrengst van de entreegelden gaat naar een tijdens de fair bekend te maken goed doel.

Sandra Maria Top (Stichting Stal 135) :

“Onze droom gaat in vervulling en we waren op slag verliefd toen we de locatie bezochten.” “Kasteel Radboud in Medemblik leent zich uitstekend voor een Brocante Kasteelfair.” “Doordat we veel ervaring hebben met Brocantefairs en Brocanteurs uit heel Nederland, België en Frankrijk komen is dit een geschikte locatie.” “Voldoende parkeergelegenheid en een bijzondere ambiance”. “Deze ambiance van het Kasteel Radboud past enorm bij de toenemende interesse voor Brocante.”

In de maand november komt Stichting Stal 135 met de definitieve agenda uit van deze speciale dag. Ze hebben aankomende maand hard nodig met het zoeken van; vrijwilligers, bijzondere standhouders en aparte invulling van deze dag met muzikale omlijsting.

Aangezien het vlak voor Kerst is verwachten zij vele bezoekers uit het hele land. Maar ook de toeristen welke Medemblik bezoeken. Gekeken wordt ook naar samenwerking van lokale partners/ondernemingen.

Sandra Maria Top (Stichting Stal 135) :

“We willen graag deze locatie en evenement landelijk op de kaart zetten en bij juist ontvangst het jaarlijks terug laten keren. Ook denken we nu al aan een Zomer Editie zowel binnen als buiten. Maar eerst concentreren we ons op de speciale Winter Editie.” De opbrengst van entreegelden gaat naar een goed doel welke tijdens de  Brocante Kasteelfair bekend gemaakt zal worden.

Als verrassing hebben we voor de bezoekers van deze Brocante Kasteelfair een gratis attentie. Later hierover meer…….

 Voor informatie en aanmelding: info@stal135.nl

Datum: Zaterdag 21 december 2013
Tijd: 11:00 tot 16:00

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.