23.3 C
Medemblik
13 augustus 2020 03:55
Medemblik Actueel.

De Schoof in Wervershoof is klaar

De Schoof in Wervershoof is klaar

De Schoof in Wervershoof is klaar

Wervershoof – De bouw van de nieuwe De Schoof in Wervershoof is zeer voorspoedig verlopen. De oplevering was eind januari 2014 gepland. Maar, met dank aan het mooie weer in het voorjaar en in de zomer, was het gebouw al voor de bouwvak glas- en waterdicht. Daardoor kon de aannemer zonder extra oponthoud de planning ruimschoots halen. Of beter gezegd: op het schema inlopen.

Dat betekende dat de het bestuur van De Schoof de sleutels van het nieuwe onderkomen gebouw al op 18 december in ontvangst mocht nemen. Over één ding was iedereen het eens: het is een prachtig gebouw geworden. Aan de buitenkant, maar ook van binnen. 
 
De komende maanden breekt voor het bestuur en de medewerkers van De Schoof een drukke periode aan. Ze mogen het gebouw gaan inrichten. Als dat allemaal volgens plan gaat, dan kan stichting De Schoof in maart naar haar nieuwe onderkomen verhuizen. 
Aannemingsbedrijf Wit uit Wognum bouwde de nieuwe Schoof. Het gebouw is eigendom van Het Grootslag.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?