20.3 C
Medemblik
22 mei 2020 14:54
Medemblik Actueel.

Zet inbrekers in het licht, geef ze geen kans

Zet inbrekers in het licht, geef ze geen kans

Medemblik – Tijdens de donkere dagen, vooral rond de feestdagen, slaan veel inbrekers hun slag. Inbrekers hebben een hekel aan licht. Voorkom ongewenst bezoek tijdens de feestdagen door binnen een lamp te laten branden op een tijdschakelaar. Zorg ook voor goede buitenverlichting.

Natuurlijk let de politie op vreemde en verdachte situaties in uw wijk. Daar kan de politie úw ogen en oren goed bij gebruiken. Hoort of ziet u iets ongewoons? Een persoon op de uitkijk? Een raam dat aan diggelen valt?

Aarzel niet en bel direct 112. De politie kan dan wellicht een inbraak voorkómen of een inbreker op heterdaad aanhouden. Voor doorgeven van informatie achteraf belt u 0900-8844.

 

Reageren via facebook