17.5 C
Medemblik
11 juli 2020 21:03
Medemblik Actueel.

Inloophuis Medemblik, blij verrast met € 1500 van de stichting Mirandamania

Inloophuis Medemblik, blij verrast met € 1500 van de stichting Mirandamania

Inloophuis Medemblik, blij verrast met € 1500 van de stichting Mirandamania

Medemblik – ‘En jullie verdienen het ook’. Met zoveel woorden bracht voorzitter Marc Meendering, samen met Roel en Verony Braaksma de gevoelens over van de Stichting Mirandamania bij het uitreiken van maar liefst € 1500,00 voor het werk van het inloophuis Medemblik.  De Stichting Mirandamania ondersteund diverse goede doelen. waaronder. ‘de Stichting Melanoom’ d.m.v. sport gerelateerde acties. Maar ook dit prachtige initiatief, midden in onze stad aan de Oosterhaven 11 voor de bewoners van Medemblik en omgeving verdiend het om financieel geholpen te worden aldus Marc.

Het bestuur van Mirandamania is onder de indruk van het werk wat door de vele vrijwilligers van het inloophuis  Medemblik verzet wordt. Altijd weer klaar staan om patiënten, maar ook de familie, naasten, mantelzorgers en nabestaanden op te vangen. Daar willen wij als Stichting Mirandamania ook graag onze steun aan bijdragen.

Een mooi kado: Het inloophuis Medemblik bestond afgelopen zondag 15 december precies één jaar. Tom en Tonia van der Wal, beide de oprichters van het inloophuis waren dan ook bijzonder blij met de donatie. Tom van der Wal: ‘de uitbreiding van het inloophuis geeft ons veel meer mogelijkheden en privacy maar ook meer werk en kosten, dan is het toch geweldig om te zien dat andere mensen en organisaties daarin willen meedenken en daadwerkelijk ook iets doen!’

Tom en Tonia dragen ‘de stichting Mirandamania’ uiteraard ook een warm hart toe. Het inloophuis Medemblik  geeft tijdens ‘Mirandamania Spinnen event’ dan ook ‘acte de presence’ om mensen op te vangen. Want dat dit soort manifestaties wat los maakt in de mensen, dat lijdt geen twijfel. ‘Tom: Als geen ander weten wij wat er in de hoofden omgaat van mensen die direct geconfronteerd zijn met de gevolgen van kanker. Dat geldt zeker ook voor Marc, Roel en Verony. Voor hen en iedereen die geconfronteerd is of was met kanker (of een levensbedreigende ziekte)  staat de deur altijd open en dankzij deze bijdrage lukt het ons zoveel beter om deze open te blijven houden.  

De uitreiking ging overigens niet ongemerkt voorbij. Er waren diverse gasten en vrijwilligers aanwezig en met een luid applaus werd de Cheque in ontvangst genomen.

[wppa type=”slideonly” album=”76″][/wppa]

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?