Weerbericht Medemblik 14 december – Eerst nog regen later opklaringen

Weerbericht Medemblik 14 december - Eerst nog regen later opklaringen

Weerbericht Medemblik 14 december – Eerst nog regen later opklaringen

Medemblik – De verwachte neerslagzone bereikte ons iets eerder dan verwacht, tot nu is er al ruim 5.6mm neerslag gevallen maar daar zal niet veel meer bijkomen. In de loop van de dag komen er meer en meer opklaringen. De temperatuur loopt op naar zo’n 8 á 9 graden bij een matige wind uit het zuiden tot zuidwesten. Vannacht is het overwegend helder en daalt de temperatuur naar zo’n 4 graden.

Zondag is er ook nog steeds een kans op een bui maar de opklaringen krijgen de overhand waardoor de zon meer en meer te zien zal zijn. De temperatuur loopt op naar 9 graden.  Maandag wordt met 10 graden gewoon warm voor de tijd van het jaar. Zeer zachte lucht uit het zuiden trekt onze regio binnen, maar deze lucht is wel vochtiger dan de afgelopen dagen waardoor de kans op neerslag aanwezig is.

De rest van de week verloopt bewolkt met temperaturen van rond de 8 graden, ook de nachten worden een stuk warmer dan de afgelopen dagen met maximale waarden van 7 á 8 graden. Dit mede dankzij de hardnekkige bewolking.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.