Polenpension Nibbixwoud mogelijk gesloten

Polenpension Nibbixwoud mogelijk gesloten

Polenpension Nibbixwoud mogelijk gesloten

Medemblik – Het boven het Wok-restaurant gevestigde ‘Polenpension’ moet mogelijk sluiten. De veiligheid van de bewoners kan niet gegarandeerd worden door de eigenaar/verhuurder van het pension. De brandweer heeft het pand op diverser plekken afgekeurd op brandveiligheid.

Burgemeester Frank Streng van Medemblik heeft de eigenaar/verhuurder van het pand tot medio januari de kans gegeven om alles in orde te maken, is dit niet het geval dan zal sluiting van het pension volgen.

In West-Friesland zijn duizenden Polen werkzaam die ook allemaal een verblijfplaats moeten hebben, Medemblik is streng als het gaat om de veiligheidseisen en deze teugels zullen ook niet los gelaten worden.

Het Wok-restaurant vormt geen onderdeel van het pension , dit bedrijf heeft de voorzieningen op orde.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.