Dickensmarkt 2013 zeer druk bezocht

Dickensmarkt 2013 zeer druk bezocht

[wppa type=”slideonlyf” album=”72″][/wppa]

Medemblik – Op een wondermooie winterdag, onder het schijnsel van de talloze ontstoken lichtjes op het Bagijnhof, Nieuwstraat en het Achterom loopt een eenzame oude man. Een toonbeeld van vergane glorie, een norse houding, gedeukte hoed en gezicht verstopt in een oude sjaal. Achter hem aan strompelt een zieltogende geest…  Dickensdag; een waarachtige beleving in Medemblik!

Een prachtig samenspel was het vrijdag 13 december tijdens Dickensdag 2013 in Medemblik. Je waande je werkelijk terug in de tijd. De inleving in personages van Charles Dickens was treffend, speels, overtuigend gebracht en zeer mooi gekostumeerd. Er werd ook prachtig gezongen door diverse koren. De stemming bracht het struinend publiek werkelijk terug naar de 19e eeuw.

Mede door het prachtige weer was de belangstelling enorm.  De kramen op de kerstmarkt werden goed bezocht. Het aanbod was divers; standhouders met hun kersttukjes, kerstbomen, kleding, sieraden, cadeauartikelen en woon- en decoratieartikelen. IJssculpturen, een waar stoomtreintje voor de kinderen, een goede sfeer in de Bonifacius Kerk vol Kerstkramen, maakte de Kerstsfeer compleet.

Stichting evenementen Medemblik (STEM) kijkt weer met veel bewondering terug op deze warme Kerstbeleving . Dank aan ‘de groten getale’ mensen die deze Dickensdag hebben bezocht! 

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.