Weerbericht Medemblik 11 december – Eerst lichte nevel later veel zon

Weerbericht Medemblik 11 december - Eerst lichte nevel later veel zon

Weerbericht Medemblik 11 december – Eerst lichte nevel later veel zon

Medemblik – Wij staan onder invloed van een groot hogedrukgebied boven Europa, dit hogedrukgebied zorgt ervoor dat wij in een rustig weer type komen. De zon zal daarom vandaag ook veel te zien zijn maar de droge lucht is koud en dat is ook wel te merken aan de temperatuur die amper de 7 graden haalt vandaag.

De wind is zwak 1Bft en waait uit het zuiden.  In het begin van de ochtend is er nog kans op vorming van mist maar dit zal in de loop van de ochtend snel plaatsmaken voor de zon. Vannacht koelt het af tot rond het vriespunt. Tegen het begin van de ochtend zakt de temperatuur wel onder nul en is het krabben geblazen vanwege bevroren autoruiten.

Donderdag is een copy van vandaag, veel zon, soms wat lage bewolking of nevel en een temperatuur van rond de 5 graden. Na donderdag krijgen wij te maken met een storing die vanuit het westen onze kant opkomt, deze storing gaat voor meer bewolking zorgen maar het blijft wel droog. 

Het weekend verloopt met redelijk wat zon maar ook zijn er diverse stapelwolken. De temperatuur in het weekend komt uit op 6 graden en in de nachten rond de 4 graden. De kans op neerslag is nihil.

Voor meer weer.. kijk je op de website van het weerstation in Medemblik.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.