Dorpshuis De Onderdijk in kerstsfeer tijdens de kerstfair

Dorpshuis De Onderdijk in kerstsfeer tijdens de kerstfair

Dorpshuis De Onderdijk in kerstsfeer tijdens de kerstfair

Onderdijk – Op zondag 8 december 2013 wordt in het dorpshuis van Onderdijk een gezellige kerstfair gehouden. Het kerstgevoel begint al bij binnenkomst waar u direct al de gezellige sfeer zult herkennen.

Buiten staan er diverse kraampjes zoals een notenkraam, een kerstbomenstand en een kraampje met overheerlijke glühwein. Zodra u binnenkomt waant de bezoeker zich direct in de kerstsfeer. Het dorpshuis is omgetoverd tot een groot markplein vol met gezellige en sfeervolle kraampjes.

Natuurlijk is er veel ander vertier zoals live muziek en zingen de kinderen van het kinderkoor diverse kerstliedjes. In totaal staan er meer dan 30 kraampjes uitgestald met onder meer schoonheidsproducten, sieraden kerstversieringen, kerstkaarten en nog veel en veel meer.

De kerstfair begint om 12:00 uur en duurt tot 18:00 uur, het dorpshuis vind u aan de Sportlaan 10 in Onderdijk.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.