Inloopavond herinrichting Westfriesedijk (N239) in Opmeer

n239 gevaarlijk voor gebruikers

Inloopavond herinrichting Westfriesedijk (N239) in Opmeer

Medemblik – De provincie organiseert op dinsdagavond 10 december 2013 een inloopavond over de geplande herinrichting van de provinciale weg N239 tussen Oude Niedorp en de rijksweg A7. De inloopavond vindt plaats in Café De Stompe Toren te Aartswoud.

Herinrichting N239

De provincie is momenteel aan het onderzoeken hoe de verkeersveiligheid op de N239 kan worden vergroot. Tijdens de inloopavond op 10 december tussen 19.00 en 21.00 uur kunnen bezoekers de eerste schetsontwerpen van de herinrichting bekijken. Deskundigen van de provincie zijn aanwezig om vragen van de aanwezigen te beantwoorden.

Locatie

Café De Stompe Toren, Schoolstraat 40, 1719 AW Aartswoud.

Informatie

Voor vragen over de herinrichting N239 kunnen weggebruikers en omwonenden gratis bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen 0800 – 0200 600. Meer informatie over de herinrichting staat op de website van de provincie: www.noord-holland.nl/n239.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.