Commissielid VVD Medemblik zorgt voor kleine rel tijdens commissievergadering

Commissielid VVD Medemblik zorgt voor kleine rel tijdens commissievergadering

Medemblik – Tijdens de raadsbrede commissie gisteravond in het gemeentehuis van Medemblik heeft een commissielid van de VVD een kleine rel veroorzaakt. De man had eerder dit jaar via een amendement vragen gesteld aan het college en was totaal niet blij met het antwoord van het college.

Hij vergeleek het antwoord van het college met die van de regering in 1940 aan het begin van de tweede wereldoorlog, toen de inwoners van Nederland met de woorden “Gaat u maar slapen het komt wel goed”, koest werden gehouden.  De ChristenUnie reageerde furieus op deze uitspraak en hoopte ook dat het commissielid direct deze woorden zou intrekken en zijn excuses ging maken.

Ook de voorzitter, Jan Burger, vond een excuus op zijn plaats waarom de beste man direct zijn excuses aanbood.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.