Inzamelingsactie voedselbank West-Friesland, kerstcadeaus voor kinderen

West-Friesland – Voor het zesde achtereenvolgende jaar zullen inwoners en bedrijven van Westfriesland zich weer inzetten om kinderen blij te maken met een cadeautje met de kerst. Niet voor een kind van ouders met een bovenmodale kerstboom, juist niet. Het gaat bij deze actie om mooie, lieve, leuke, kleine en grote cadeautjes voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank Westfriesland.

De actie wordt begeleid door de Junior Kamer Westfriesland. Bij verschillende bedrijven in Westfriesland staat een kerstboom met hierin kaartjes voor de kinderen. Op ieder kaartje staat de leeftijdscategorie van een jongen of meisje. Met het kaartje kan een ieder een cadeautje kopen en vervolgens het cadeau met het kaartje onder de kerstboom neerleggen. Uiteraard kunnen mensen ook zonder kaartje een cadeautje inleveren. De medewerkers op de locaties zorgen dan dat bij het cadeau het juiste kaartje wordt gezocht. Informeer voor de openingstijden bij de betreffende locaties.

Kies een kaartje en koop een cadeau!

Iedereen die wil meedoen aan de bijzondere actie kan vanaf zaterdag 7 december een kaartje pakken uit de kerstbomen op de volgende locaties:

  • Autobedrijf C. van der maat bv, De Factorij 65 Zwaag
  • Encis – The ict company, Grote Noord 9 Hoorn
  • Hema, Gouw 4, Hoorn
  • Het Hypotheekbureau RE/MAX Connect, Breed 34/36 Hoorn
  • Media Markt Hoorn, Dr. C.J.K. van Aalstweg 15 Hoorn
  • Brasserie, restaurant De Tuynkamer, Gedempte Turfhaven 44 Hoorn
  • Stichting De Blauwe Schuit – Vredehofstraat 7a Hoorn
  • Univé Hollands Noorden, De Tuin 19 Bovenkarspel
  • Univé Hollands Noorden, Aambeeld 1 Medemblik

 

Met deze bijzondere cadeau-actie willen bedrijvenaandacht vragen voor het goede werk van de Voedselbank Westfriesland én tegelijk ruim 270 kinderen tussen de 0 en 12 jaar uit de regio Westfriesland een (kerst)hart onder de riem steken

Voedselbank Westfriesland helpt namelijk mensen en gezinnen uit de regio die in een (tijdelijke) financiële noodsituatie verkeren door het leveren van gratis voedselpakketten. Via de verschillende locaties word iedereen in de gelegenheid gesteld om kaartjes te halen en cadeautjes te brengen die persoonlijk worden uitgereikt vlak voor kerstmis.

Bijzonder

Het bijzondere van deze actie is dan ook dat de deelnemende bedrijven allen in zeer verschillende branches actief zijn, maar ondertussen gezamenlijk hetzelfde doel hebben: een hart onder de riem steken aan deze groep kinderen.

Gift

Het is ook mogelijk om een gift over te maken op banknummer 47.999.42.42 ten name van Juniorkamer Westfriesland en onder vermelding van voedselbank actie.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.