Weerbericht Medemblik – guur herfstweer

Weerbericht Medemblik – guur herfstweer

Medemblik – Gisteren was een dag die voor veel mensen winters aanvoelde. Na een koude en zonnige ochtend, volgde veel bewolking met regen en op sommige plaatsen zelfs natte sneeuw. De combinatie van een lage temperatuur en redelijk wat wind veroorzaakt dit winterse gevoel, waarbij men liever binnen dan buiten is. Toch zet de winter niet echt door.

De dag start met veel bewolking maar neerslag zal er hier niet uit gaan vallen. Gedurende de ochtend zal de bewolking dunner worden en vanmiddag krijgen wij zelfs de zon te zien. Echt warm wordt het niet vandaag, met 4 graden op de meter is het wel gedaan. De wind draait in de loop van de dag van zuidoost naar noordoost waardoor het voor het gevoel nog kouder zal gaan aanvoelen.

Vrijdag wordt weer een tikkeltje warmer met 6 á 7 graden maar de noordoostelijke wind maakt het voor het gevoel een stuk kouder.  Het is wel de hele dag zo goed als bewolkt en mogelijk valt er een spatje regen.

In het weekend krijgen wij te maken met een hogedrukgebied waardoor er vrijwel geen neerslag zal gaan vallen, de temperatuur stijgt naar zo’n 7 mogelijk 8 graden en in de nachten daalt de temperatuur naar een graad of 4. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.