20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 00:58
Medemblik Actueel.

Carnegie onderscheiding voor Jan Kramer

Burgemeester Frank Streng, Joop de Wildt en Jan Kramer
Burgemeester Frank Streng, Joop de Wildt en Jan Kramer

Carnegie onderscheiding voor Jan Kramer

Medemblik – Jan Kramer redde in augustus met gevaar voor eigen leven Joop de Wildt uit een sloot. Hiervoor overhandigde burgemeester Frank Streng hem op 21 november een onderscheiding van het Carnegie Heldenfonds.

Iemand komt in aanmerking voor een onderscheiding van het Carnegie Heldenfonds als hij of zij met gevaar voor eigen leven het leven van een ander hebben gered of hebben geprobeerd te redden of als zij met gevaar voor eigen lijf en goed voor anderen in de bres zijn gesprongen. Jan Kramer ontving de onderscheiding in het bijzijn van zijn familie en natuurlijk Joop de Wildt. Burgemeester Frank Streng: “Ik ben trots op Jan. Hij verdient deze onderscheiding absoluut!” 

Reageren via facebook