Peter Botman winnaar allereerste Oskar Medemblik

Peter Botman winnaar allereerste Oskar Medemblik

Medemblik – De afgelopen weken heeft u werkelijk waar massaal gestemd op de genomineerden voor de allereerste Oskar van Medemblik. Vanavond was het dan eindelijk zover, de prijsuitreiking.. Wie mag er een jaar lang zo trots als een pauw met de Oskar op zijn of haar jas/trui door Medemblik lopen.

Nadat de 3 overgebleven genomineerden 1 voor 1 aan het publiek werden voorgesteld nam de bedenken er drijvende kracht achter de Oskar, Menno Minnema, de microfoon ter hand om de winnaar bekend te maken.  En de winnaar is geworden…..

Peter Botman!!!!!

Peter zet zich al jaren in als vrijwilliger voor diverse stichtingen/verenigingen in Medemblik en als drijvende kracht achter Medemblik Citytours heeft hij samen met nog een paar andere inwoners van Medemblik geregeld dat Medemblik een heuze Citytour bus heeft gekregen.  Ook is Peter tegenwoordig kasteelheer van Kasteel Radboud al is er nog geen sprake dat hij naar het kasteel gaat verhuizen.

Voor diegenen die niet weten wat de Oskar is, de Oskar is een waarderingsspeld voor inwoners van Medemblik die zich volledig inzetten om Medemblik en de inwoners van Medemblik op de kaart te zetten.  Bij deze titel hoort een prachtig speld van een Ossewagen met daaracht een kar, in deze kar zit een persoon die wel heel erg lijkt op onze jongerenwerker Bert Steeman, met daarnaast een toren met het wapen van Medemblik daarin.

[wppa type=”slideonly” album=”67″][/wppa]

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.