23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 17:54
Medemblik Actueel.

Wethouder Gutter opent fietspaden in Medemblik

Wethouder Gutter opent fietspaden in Medemblik

Medemblik – Wethouder Gutter heeft op donderdag 14 november op symbolische wijze het fietspad tussen de Admiraliteitsweg en de Schepenwijk en het fietspad tussen de Zorgvlietlaan en de Brakeweg geopend.

De openingshandeling bestond uit het monteren van het blauwe bord ‘fietspad’. Door de aanleg van de paden is Medemblik voor de fietser en wandelaar weer een stukje beter bereikbaar geworden. Langs de fietspaden moeten nog wat kleine werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het aanbrengen van beplanting. De planning is om dit in het huidige plantseizoen te doen. Echter is dit sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Beide paden zijn tot stand gekomen met een subsidie van de Provincie Noord-Holland en een bijdrage van de gemeente Medemblik.

Reageren via facebook